• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Få op til 2100 DKK for din brugte iPhone 8

Kontakt os og vi fortæller dig hvor meget du kan få for din brugte iPhone 8

Sælg iPhone 8 og få Danmarks bedste pris hos Telerepair.dk

Ved at sælge din iPhone 8 hos os via vores hjemmeside, er du sikret en tryg handel.
Enten kan du selv printe vores label, og sende din iPhone 8 til os direkte, eller også kan vi gratis sende dig en returkonvolut. Begge ting er selvfølgelig gratis, og vi betaler portoen.

Sælg iPhone 8 og få garanti Danmarks bedste pris. Vi har sammelignet vores priser med det danske marked, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig markedets bedste pris.

Sælg iPhone 8 – Få pengene direkte ind på din bankkontoen

Du vil få pengene ind på din bankonto inden for 5 hverdage, så istedet for at din iPhone 8 samler støv i skuffen, kan du lige så godt få Danmarks bedste betaling for den. Undersøgelser viser at 90% aldrig får brug for en backup iPhone, som mange tror.

Sælg iPhone 8 – Find ud af hvilken pris du kan få

Det er meget let at finde ud af hvilken pris du kan få, ved at sælge din brugte iPhone 8. Vælg iPhone 8 på denne side, og tryk på hvilken stand din iPhone 8 er i. Derefter vælg hvor mange GB den har. Så finder du ud af hvilken pris, du kan få for din iPhone 8.

Vi er stolte af, at vi har så glade og supertilfredse kunder. Vi har fået 5 stjerner ud af 5 på Trustpilot, så vores kundetilfedshed er det vigtigste.

Hvis du er interesseret i at købe en brugt iPhone, så har vi også Danmarks bedste priser. Tjek vores priser på Brugte Iphones her.

Alle vores iPhones sælges med 2 års garanti, og komponenterne i vores iPhones er nye. Derfor vil du ikke kunne mærke forskel på en brugt eller ny iPhone.

0