• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Få op til 2200 DKK for din brugte iPhone 8 Plus

Kontakt os og vi fortæller dig hvor meget du kan få for din brugte iPhone 8 Plus

Sælg iPhone 8 Plus og få Danmarks bedste pris hos Telerepair.dk

Ved at sælge din iPhone 8 Plus hos os online, er du sikret en tryg handel.
Enten kan du selv printe vores label, og sende din iPhone 8 Plus til os direkte, eller også kan vi gratis sende dig en retur konvolut. Begge ting er selvfølgelig gratis, og vi betaler portoen.

Sælg iPhone 8 Plus og få garanti Danmarks bedste pris. Vi har sammelignet vores priser med det danske marked, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig markedets bedste pris.

Sælg iPhone 8 Plus – Få pengene direkte ind på din bankkontoen

Du vil få pengene ind på din bankonto inden for 5 hverdage, så istedet for at din iPhone 8 Plus samler støv i skuffen, kan du lige så godt få Danmarks bedste udbetaling for den. Undersøgelser viser at 90% aldrig får brug for en backup iPhone, som mange tror.

Sælg iPhone 8 Plus – Find ud af hvilken pris du kan få

Det er meget let at finde ud af hvilken pris du kan få ved at sælge din brugte iPhone 8 Plus. Vælg iPhone 8 Plus på denne side, og tryk på hvilken stand din iPhone 8 Plus er i. Derefter vælg hvor mange GB den har. Så finder du ud af hvilken pris, du kan få for din iPhone 8 Plus.

Vi er stolte af, at vi har så glade og supertilfredse kunder. Vi har fået 5 stjerner ud af 5 på Trustpilot, så vores kundetilfedshed er det vigtigste.

Hvis du er interesseret i at købe en brugt iPhone, så har vi også Danmarks bedste priser. Tjek vores priser på Brugte Iphones her. 

Alle vores iPhones sælges med 2 års garanti, og komponenterne i vores iPhones er nye. Derfor vil du ikke kunne mærke forskel på en brugt eller ny iPhone.

Sælg iPhone 8 plus

0