• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Vi køber din brugte iPhone

Få op til 4000 kr!!

iPhone 11 Pro Max
Få op til 5100 DKK
iPhone 11 Pro
Få op til 5000 DKK
iPhone XS Max
Få op til 3200 DKK
iPhone 8 Plus
Få op til 2300 DKK
iPhone 7 Plus
Få op til 1400 DKK
iPhone 6S Plus
Få op til 900 DKK
iPhone 6S
Få op til 700 DKK
iPhone 6 Plus
Få op til 600 DKK
iPhone 5s
Få op til 50 DKK

Sælg din iPhone her

Giv din telefon nyt liv og få penge på lommen. I stedet for, at din gamle iPhone ligger og samler støv i skuffen, så sælg den hellere til os. Uanset standen.

Mange tror, de får brugt deres gamle iPhone igen som backup. Men du ved godt, at det aldrig sker. I stedet kan du sende eller indlevere den til Telerepair og få nogle af Danmarks bedste priser.

Vi sætter den i stand og sælger den videre til en ny glad ejer. Så er du med til at beskytte vores klode – og du kan samtidig forkæle dig selv med en opgradering.

Sådan sælger du din iPhone

Det er nemt, hurtigt og sikkert at sælge din iPhone til Telerepair.

  • Klik ind på siden for den iPhone du gerne vil sælge. Udfyld formularen.
  • Vi sender dig en betalt returkuvert. Læg din iPhone i og send til os.
  • Du kan også selv printe din label, og sende din iPhone til os, hvis du vil gøre handlen hurtigere
  • Du får pengene på din konto indenfor 7 hverdage. Vi skal bare lige bekræfte standen.
  • Prisgaranti på at du får den bedste pris på din brugte iPhone

Sælg iPhone & køb samtidig en brugt iPhone

Hvis du vil sælge din brugte iPhone samtidig med at du køber en ny, er du velkommen til at kontakte os for at få en formidabel pris. Ring eller skriv til os, hvis du gerne vil have et ekstraordinært godt tilbud fra os.

Telerepair er også en af Danmarks førende eksperter inden for reparation af iPhones. I stedet for at sælge den, kan du få den repareret, så den bliver så god som ny.

Gør verden grønnere ved at sælge brugte iPhone

Hos Telerepair tror vi på, at alle kan være med til at gøre en forskel. Det handler om, at vi alle skal passe på hinanden og vores fælles jord. Derfor er vores vision, at være bæredygtige hvor og når vi kan.

Ved at sælge din brugte iPhone til os, giver vi dit brugte elektronik nyt liv. Når den er istandsat og komplet funktionsdygtig, sælges den videre som en brugt ny iPhone.

Det er vigtigt at forlænge levetiden på elektronik, da overforbrug er en af de største trusler mod klimaet, og den verden vi kender. Jorden har nemlig svært ved at kapere, at vi bliver med at købe nye ting hele tiden. Earth Overshoot Day, datoen for, hvornår vi har opbrugt de fornyelige ressourcer på Jorden for det år, ligger i Danmark i slutningen af marts. 

Ideelt set, skulle den ligge mellem jul og nytår. I Europa lever vi altså som om, at vi har 3-4 jordkloder til rådighed. Derfor er vi nødt til at tænke mere cirkulært i vores forbrug. 

Genbrug og reparation giver positiv klimaeffekt

Når du sælger din brugte iPhone, eller vælger at reparere den fremfor at købe nyt, gør du noget godt for klimaet. Som banal tommelfingerregel: hvis du går fra at have din mobil i to år, til at have den i fire år, så har du halveret klimabelastningen.

Hvis du ikke vil have din brugte iPhone længere, er det rigtig godt for klimaet, hvis du sælger den videre. For selvom din iPhone ikke længere opfylder dine behov, kan den godt opfylde en andens. Samtidig får du selvfølgelig også et økonomisk afkast af at sælge dine brugte iPhone videre.

Kontakt os

Hvis du gerne vil sælge din brugte iPhone, og har nogle spørgsmål, som du ikke har fået svar på, er du mere en velkommen til at kontakte vores formidable kundeservice, som er klar til at hjælpe dig på 70 60 55 90.

0