• Over 100.000 glade kunder
 • Altid fri fragt
 • Livstidsgaranti på reparationer

MacBook Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

MacBook Pro 16" 2019-2020 (A2141) Reparation
Se priser
MacBook Pro 15" 2019-2020 (A1990) Reparation
Se priser
MacBook Pro 13" 2019-2020 (A1989, A2159) Reparation
Se priser
MacBook Air 13" 2019-2020 (A2179) Reparation
Se priser
MacBook Pro 15” 2016-2019 Reparation (A1707, A1990)
Se priser
MacBook Pro 15” 2013-2015 Reparation (A1398)
Se priser
Macbook Pro 15” 2009-2012 Reparation (A1286)
Se priser
MacBook Alm. 12" 2015-2017 Reparation (A1534)
Se priser
MacBook Pro 13” 2016-2019 Reparation (A1706, A1708, A1989)
Se priser
MacBook Pro 13” 2013-2015 Reparation (A1502)
Se priser
MacBook Pro 13” 2009-2012 Reparation (A1278)
Se priser
MacBook Air 13” 2018-2019 Reparation (A1932)
Se priser
MacBook Air 13” 2010-2017 Reparation (A1466)
Se priser
MacBook Air 11” 2010-2015 Reparation (A1465)
Se priser

Reparation af MacBook hos Telerepair.dk

Skulle uheldet være ude, og du får din MacBook eller iMac ødelagt, så står vi hos Telerepair altid klar til at hjælpe dig. Vores yderst kompetente og certificerede teknikere står altid klar med råd samt vejledning, og kan på kort tid diagnosticere eventuelle problemer. Herefter vil du modtage et opkald af vores kundemindede servicepersonale, som vil gennemgå den formodede diagnose af problemet. Herefter vil vi i samarbejde med dig finde den optimale løsning, som opfylder dine behov.

Fordele ved Telerepair samt vores erfaring

Telerepair har 10 års erfaring indenfor reparation, og grunden til denne succes skyldes især den tilfredshed, som vores kunder ytrer til os på diverse platforme. Vores mål er at tilfredsstille alle kunders behov ved hjælp af den bedste service – blandet med de bedste reservedele.

MacBook og iMac har det tilfælles, at de er nogle forholdsvis dyre computere, og vi ved hvor stor betydning, de har for dig som forbruger. Hos Telerepair forstår vi vigtigheden af dette, og vi lægger stort fokus på at konstruere den bedste aftale, så du altid vil være 100% tilfreds.

Telerepair har altid 24 måneders reklamation på samtlige af vores reparationer – også inkluderet MacBook og iMac. Dette er din sikring for, at du kan være helt tryg ved en MacBook eller iMac reparation hos Telerepair.

Typer af reparationer for MacBook og iMac

Vi tilbyder en række reparationer af MacBooks. Nedenfor er en liste, hvor du kan se alle de reparationer vi tilbyder:

 •       MacBook Pro skærm skift
 •       MacBook Air skærm skift
 •       MacBook harddisk udskiftning
 •       MacBook batteri skift
 •       MacBook tastatur skift
 •       iMac reparation

Sådan fungerer bestilling af reparation hos Telerepair

Hos Telerepair er vi helt fremme på moden, når det kommer til MacBook reparationer.

Vi går meget ind for den nemme og enkle proces, hvorfor vi har valgt at gøre det muligt for dig at bestille din MacBook reparation på nettet.

Det eneste du skal gøre for at bestille en reparation hos os er følgende:

 • Find din enhed
 • Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt keyboard, ødelagte højttalere e.l.)
 • Indtast dine personoplysninger
 • Bestil din reparation

Nu behøver du ikke skænke din MacBook en tanke, for vi sørger for reparationen.

Besøg en af vores mange butikker, som du til enhver tid er velkommen til at besøge. Butikkerne ligger alle centralt placeret i hver sin bydel, hvor vi har butikker henholdsvis på Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro og i Indre by – samt i Taastrup, Lyngby, Roskilde og Hørsholm. Alle butikkerne har nemme transportmuligheder, og det er uanset om man er med offentligt eller på cykel.

Priser på MacBook reparation

MacBook priser er høje. Hvis din MacBook går i stykker, er det derfor ofte en bedre idé at få en reparation end at gå ud og købe en ny.

Priser på MacBook reparationer afhænger af skaden, alderen og modellen. Hvis reservedelene er identiske fra år til år, eller model til model, er priser på MacBook reparation også de samme. De gælder blandt andet tastaturer og batterier.

Du finder priser inde under den enkelte model, hvor du også kan foretage din bestilling. Uanset hvilken Macbook model du har, får du hos Telerepair en god reparation til en fair pris.

Vores dygtige og certificerede teknikere bruger originale reservedele. Det giver din MacBook Air eller Pro en forlænget levetid og sikrer, at din computer fungerer præcis lige så godt, som da du først pakkede den ud af æsken.

Reparation af MacBook Air

Reparation af MacBook Air er typisk billigere end MacBook Pro. Det er, fordi MacBook Air er en mere prisbevidst model, som dog også er lettere og mere kompakt. Den lille størrelse er dog ikke et problem for vores erfarne og garvede teknikere.

Reparation af MacBook Pro

Reparation af MacBook Pro kan være en nødvendighed. De er hårdføre, men slid er uundgåeligt. MacBook Pro er Apples premium bærbare computer, og bruger derfor kun de bedste reservedele. Hos Telerepair bruger vi kun originale, certificerede reservedele, når vi reparerer din MacBook Pro. Det betyder, at den vil være som ny, når vi har repareret skaden eller fejlen.

Langsom MacBook

Er din MacBook blevet langsom? Så kan du få den diagnosticeret hos Telerepair. Hvis vi finder en fejl, en skade eller en nedslidt komponent, kan vi reparere den for dig. Vi har over ti års erfaring med MacBook reparation.

Hvis din MacBook er relativ ny, kan du muligvis forbedre dens hastighed ved at genstarte din computer eller bruge Apples Diskværktøj.

Er den af en ældre dato, kan det være en fordel at lave lidt hovedrengøring, rydde op på dit skrivebord og slette unødige apps.

Hvis det er en hardware-fejl, vil den bedste løsning som regel være at udskifte eller opgradere din SSD harddisk.

MacBook Pro batteri

Løber din MacBook Pro hurtigt tør for strøm? Så bør du overveje at få udskiftet dit batteri.

Et MacBook batteri er udviklet til at bevare op til 80% af den oprindelige kapacitet efter 1.000 fulde opladninger og afladninger. Du kan finde et estimat af antallet af opladninger under “Om Denne Mac/Systemrapport/Oplysninger om batteritilstand”.

Hvis din computer er nyere end et år, og dit batteri er under 80%, kan du få den udskiftet gratis af Apple.

Et nyere MacBook Pro batteri (2019) ligger på mellem 14,370mAh og 12,960mAh, afhængig af om, din model har en TouchBar. Det er omtrent en femtedel af et bilbatteri. Det kan altså holde på meget strøm, og skal gerne kunne drive din MacBook i mange år ud i fremtiden.

0