• Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Telerepair Hørsholm

Adresse:
Hovedgaden 37A
2970 Hørsholm
Åbningstider:

Mandag - Fredag

10:00 - 17:30

Lørdag

10:00 - 15:00

Søndag

Lukket

hrsh@telerepair.dk

31137597

Find vej

Vælg din reparation

Loading...
0 Kr
Please Select Vælg Reparation

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?
Send din enhed med posten til os her

Du kan også komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

iPhone reparation Hørsholm

Hos Telerepair tilbyder vi iPhone reparation i Hørsholm, hvor du kan besøge vores butik mandag til lørdag. Vi er glade for at kunne tilbyde iPhone reparationer i vores butik på Hovedgaden, midt  i Hørsholm, så alle Hørsholms mange borgere kan få en sikker og professionel reparation af deres iPhone.

iPhone Reparation på Hovedgaden i Hørsholm – Vi reparerer din telefon imens du venter

Vi kan med glæde informere dig om, at vi har åbnet en butik på Hovedgaden 37A, hvor vores dygtige og professionelle reparatører sidder klar til at hjælpe dig med dit problem, hvad enten det er Phone reparationiPad reparation, Samsung, Sony m.fl. Tøv endelig ikke med at kontakte os, da vi har over 10 års erfaring med reparation af smartphones og tablets.

Vi sætter en ære i at være din foretrukne smartphone og tablet reparatør i Hørsholm, hvor vi bestræber os på at reparere din enhed inden for 30 minutter! Du skal derfor ikke vente længe, og du kan næsten altid få den telefon med hjem igen samme dag, som du kommer til os.

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål til priser og leveringstider, eller hvis du bare har brug for lidt assistance over telefonen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Du vil altid blive mødt at søde og dygtige reparatører når du besøger vores butik på Hovedgaden. Vores reparatører i afdelingen er altid opdateret på reparation af de nyeste modeller, hvad enten du kommer ind med en ødelagt X, eller den nyeste tablet, så kan vi hjælpe. Vi er specialister i reparation af smartphones og tablets, og er førende reparatører.

Vi forkæler de lokale med billige services samt korte reparationstider, og vi tilbyder både OEM og Originale skærme. Det arbejde vi udfører er altid af højeste kvalitet, hvorfor vi yder 24 måneders reklamationsret på alle udførte reparationer (med undtagelse af vandskadede enheder).

Reparation – midt i Hovedgaden

Beliggende midt på Hovedgaden, lige ved Netto og Ulrik John Blomster, finder du Telerepair. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis og reparerer typisk de fleste enheder på 20-60 minutter. Uagtet om du står og mangler et cover, oplader eller andet tilbehør eller gerne vil høre nærmere omkring priser og tilbud på reparationer af smartphone, tablets og computere vil vi altid gøre vores bedste for, at give dig den mest passende og topklasse service.

Reparation Rungsted – et stenkast væk

Blot et stenkast væk fra Rungsted Havn er vores forretning Telerepair beliggende Hovedgaden. Med gode parkeringsmuligheder, transport med det offentlige eller blot på gåben kan du altid finde os nemt og bekvemt. Vi reparere alle typer for smartphones, tablets samt computere. Kom ind og få et tilbud på netop din enhed.

Reparation Kokkedal – tæt på

Beliggende midt på Hovedgaden har vi åbnet en Telerepair forretning i hjertet af byen. Med gode transport- samt parkeringsmuligheder, er vi hos Telerepair altid klar til at hjælpe dig og din enhed hvis uheldet skulle være ude. Uanset om det er en skærm der er gået i stykker, enheden er vand- eller totalskadet så kom forbi og lad os hjælpe dig på bedste vis.

Reparation Lyngby – lige i nærområdet 

Tæt på finder du den hyggelige by – her har vi hos Telerepair åbnet en forretning i midten af Gågaden, hvor vi altid står klar til at hjælpe med  softwarehjælp, vejledning og anden form for assistance. Hvis du bor i Lyngby så kom forbi Telerepair og få din enhed eller andet repareret hos os.

Reparation Vedbæk – nabobyen 

Lige til grænsen  har Telerepair, i hjertet af byen, en forretning midt på Hovedgaden. Du finder os lige ved Netto og Ulrik John Blomster. Vi er til enhver til klar til at hjælpe og vejlede dig på bedste vis. Typisk reparerer vi de fleste enheder på 20-60 minutter. Derudover er det også muligt at tilkøbe cover, oplader eller andet tilbehør.

Reparation Birkerød – vi er klar til at hjælpe

Tæt ved Birkerød ligger hovedgaden, hvor Telerepair har en forretning i hjertet af gågaden. Her har vi længe hjulpet private samt virksomheder med reparationer af smartphones og tablets og meget andet. Vi er kompetente, dygtige, hurtige og yder en god service – noget som vi gentagne gange hører fra vores kunder og som bekræfter os i, at vi gør det rigtige! Kom forbi en kop kaffe og få vores bedste råd og vejledning omkring netop din enhed.

Guide: Sådan her kan du fikse de mest almindelige problemer

Der vil altid være nogle problemer som er mere almindelige end andre, og vi prøver her at komme de nemmeste problemer til livs, som kan løses uden professionel hjælp.

Min telefon skriver at den er blevet for varm og skal køle af?

Når din telefon skriver at den skal køle af før du kan bruge den, betyder det at din enhed er blevet for varm. Det kan eksempelvis være at din enhed har ligget i solen. Du skal sørge for at ligge din telefon væk, gerne i skyggen, så den kan blive kølet af igen.

Min iPhone skærm reagerer ikke helt som den skal?

Tit og ofte oplever vi, når vi reparerer telefoner for vores kunder, at der er fejl på touchskærmen fordi at den er meget fedtet og beskidt. Dette problem afhjælpes meget nemt ved at rense skærmen godt af.

Min enhed kan ikke oplade?

Hvis du har problemer med at din enhed ikke kan oplade, er det som regel fordi at din lade-indgang er fyldt med støv og snavs.
Vi kan ofte rense din ladeport således at den kan bruges igen – dog kan det ikke altid lade sig gøre. Hvis det ikke er nok med en rens af den, så skal dit ladestik udskiftes – det kan vi klare på omkring 20 minutter.

0