Brugte iPhones

Leder du efter en brugt iPhone så se her!

Køb brugt iPhone – med 2 års garanti

Køb en brugt iPhone hos Telerepair.dk, og få mange fordele i forhold til vores konkurrenter. Vi er en af Danmarks største forhandlere af brugte iPhones, og giver dig 2-års garanti på alle enheder. Vores teknikere går ikke på kompromis med kvaliteten på vores refurbished(brugte) iPhones. 

Alle enheder er derfor blevet tjekket igennem, og eventuelt fået udskiftet deres dele, så de virker 100% som en ny iPhone.

Hvis du har brug for at opgradere din iPhone, så kig på vores online lager, og se hvad vi kan tilbyde dig. Vores brugte iPhones fungerer som nye, hvilket betyder, at du kan spare flere tusinde kroner ved køb af en brugt iPhone.

Køb brugt iPhone – hvad er dit behov?

En brugt – eller endda ny – iPhone er kun god, hvis den dækker dit behov. Vi har rådgivet flere af vores kunder for at hjælpe dem med at afdække, hvad deres behov kan være.

De tre vigtigste ting, vi har fundet, er:

  • Fysiske størrelse på den brugte iPhone (Er den behagelig at have i lommen eller tasken?)
  • Hvor mange GB-plads har iPhonen?
  • Hvor hurtig kræver du den er (jo nyere model, jo hurtigere er iPhonen)?

Så undersøg derfor dit behov, inden du køber dig en brugt iPhone. Hvis du skifter mening, eller finder ud af, at du har brug for en anden model, har vi hos Telerepair.dk 2 ugers returret, så du altid kan fortryde dit køb!

Når først du har købt en iPhone, skal du have et mobilabonnement. Her har vi et godt samarbejde med Fullrate, hvor du kan opnå rabatter.

Refurbished iPhone – Samlede fordele

Køb en refurbished iPhone hos os, og få følgende fordele:

  • 2 ugers returret
  • 2 års garanti
  • Alle brugte iPhones er testet i vore system, så de virker 100%
  • Alle beskadigede eller slidte komponenter er udskiftet med nye reservedele
  • Vi betaler altid for fragten
  • Ring til os, hvis du har brug for et tilbud omkring flere iPhones

Hvis du vil sælge din iPhone inden du køber en ny, kan du gøre det online her.

Stort udvalg – find din næste iPhone X brugt

Hos Telerepair har et bredt udvalg af brugte iPhones.

Vores sortiment afhænger naturligvis af hvilke iPhone-modeller, der bliver solgt til os. Størstedelen af vores telefoner vil derfor være fra de seneste generationer. 

Vi har således både brugte iPhone X, iPhone 8 Plus og mange andre. 

Hvis du køber en brugt telefon hos os, vil du kunne vide dig sikker på, at den fungerer upåklageligt – og kan køre det seneste iOS-styresystem.

Hvad koster en brugt iPhone?

Hos Telerepair kan du altid forvente en fair pris, når du skal købe en brugt iPhone.

Afhængigt af modellen kan du typisk forvente, at en brugt iPhone koster omkring 25% under markedsprisen – og hos Telerepair er det ofte langt mindre end det.

Vores priser bliver bestemt af enhedens model, nuværende stand og hukommelsens størrelse (32GB, 64GB, 126GB, 256GB eller 516GB).

Eksempelvis vil en brugt iPhone X koste mellem 3.499 – 4.347 kroner, alt efter hvilke tilvalg du gerne vil have. 

Hvilken stand er vores brugte iPhones i?

En brugt iPhone fra Telerepair er af høj kvalitet.

Inden mobilen overhovedet er sat til salg, har den fået et grundigt eftersyn af en erfaren og Apple-certificeret tekniker. Det betyder, at du er garanteret en telefon, der bare virker.

Hvis vi under eftersynet har fundet en fejl eller en skadet komponent, har vi udskiftet den beskadigede del med enten en ny eller genbrugt reservedel, som vi ved fungerer, som den skal.

Du kan vælge mellem enten god stand eller som ny.

God stand er en velfungerende iPhone med mindre slid. Vi garanterer, at mobilen fungerer, som den skal, men den kan have mindre kosmetiske skader og almindelig slitage. Det betyder, at den kan have mindre brugsridser i skærmen, bagcoveret eller kameraet kan forekomme. Batteriet vil heller ikke være udskiftet, medmindre vi har opdaget, at det underperformer.

Som ny betyder, at enheden vil være fuldstændig ubrugt. Den vil stadig være i sin oprindelige emballage, og fungerer præcis, som hvis du købte den i butikken.

Alle telefoner er blevet gennemtestet og nulstillet, så de er klar til deres nye ejer.

En brugt iPhone – med nyt tilbehør!

Når du køber en ny iPhone, skal du som regel også have nyt tilbehør. Det gælder naturligvis også, når du køber en brugt model. Hos Telerepair kan du tilkøbe panserglas, silikonecover og EarPods (hovedtelefoner/headset), der passer til din model.

Så er din model beskyttet for fremtiden – og du vil ikke engang skulle vente ekstra på monteringen. Det har vi klaret, når du skal afhente din nye refurbished iPhone.

En refurbished iPhone er god for miljøet

Men en brugt/refurbished iPhone handler ikke kun om pengepunge.

Hos Telerepair går vi op i at give dig en god mulighed for også at passe på miljøet. Nye smartphones, heriblandt iPhones, kræver meget at producere og fragte, hvorfor du drastisk minimerer belastningen på miljøet ved at købe brugt.

iPhones har også en god gensalgsværdi. Den holder altså længe – og kan sælge videre efterfølgende, hvis du har et godt øje til en ny model.

Reparation af iPhone

Hvis du har problemer med din nuværende iPhone, tilbyder vi også reparation af iPhones. Vores reparatører er blandt de dygtigste i landet, og vores priser og reparationstider er også helt formidable. 

Du har mulighed for at booke reparationen online, hvor du med det samme kan se prisen på din reparation. Hvis du bor i Storkøbenhavn eller Nordsjælland kan du endda få din iPhone hentet helt gratis.

Der er selvfølgelig også mulighed for at dukke op fysisk i en af vores mange butikker. Du kan komme ind uden tidsbestilling, og vi reparerer 95% af alle enheder indenfor 60 minutter. Du kan finde åbningstiderne på de forskellige butikker her.